Webinaarit

Webinaarit

Tiimioppimisesta ja tiimivalmentajuudesta.

 

Tulevat webinaarit:

Webinaarimme jatkuvat syksyllä!

Odotellessa voit katsoa tallenteita aiemmista webinaareistamme, löydät ne alempaa.

 

 

 

 

 

Webinaaritallenteet

Tiimit oppimisen välineenä 4.5.2021
Miten tiimeissä opitaan, miten oppivia tiimejä rakennetaan, miten oppiminen mahdollistetaan ja millainen työympäristö tiimiyhteisö on? Muun muassa näihin kysymyksiin ovat vastaamassa tiimivalmentamisen asiantuntijat Heikki Toivanen ja Timo ”Letim” Lehtonen. Tallenne katsottavissa täältä.

 

Ratkaisuja yrittäjyyskasvatuksen toteuttamiseen ammattiopistoissa 18.3.2021
Yrittäjyyskasvatuksen kokonaisuutta ja punaista lankaa hahmottelemassa sekä omista kokemuksistaan kertomassa Marjut Helvelahti Riveria sekä Jari Salmi, Varalan urheiluopisto. Mitä esimerkiksi tiimioppiminen tuo NY-toimintaan? Tallenne katsottavissa täältä.

 

Opettaja valmentajana – kokemuksia peruskoulusta, lukiosta ja ammattiopistosta 11.2.2021
Tosielämän kokemuksia ja ajatuksia opettajasta valmentajana jakamassa opettajat Niina Ruotsalainen Gradia Jämsä, Minna Kesti, Ritaharjun koulu sekä lehtori Johanna Riponiemi Tampereen klassillinen lukio. Tallenne katsottavissa täältä.

 

Opiskelijatiimeissä vahvistetaan työelämätaitoja 26.11.2020.
Tiimivalmentajina toimivat Keijo Vehkakoski Gradia Jämsästä ja apulaisrehtori Miian Bergman Ylöjärven lukiosta kertovat, miten tiimioppiminen vahvistaa työelämässä tärkeitä taitoja. Tallenne katsottavissa täältä.

 

Oppilaitos tiimiyhteisöksi – miten se tehtiin? 28.10.2020.
Rehtori Katri Kurronen Pontuksen koulusta ja yksikönjohtaja Eveliina Kononen ammattiopisto Luovista jakamassa ajatuksiaan ja kokemuksiaan, miten he ovat rakentaneet tiimiyhteisöä. Tallenne katsottavissa täältä.

 

Miten aloitan tiimivalmentajana 6.5.2020.
Tiimivalmentajat Jarno Räsänen ja Satu Harjunen kertovat kokemuksiaan ja ajatuksiaan tiimivalmentajana aloittamisesta. He peilaavat omia kokemuksiaan ja kertovat tarinoita tosielämästä ja vastailevat kuulijoiden kysymyksiin. Tallenne katsottavissa täältä.