Valmennusohjelmat

Me haluamme luoda kumppanuuksia. Haluamme rakentaa muutostarinoita. Haluamme haastaa yhteisöt ja ihmiset oppimaan, ajattelemaan ja toimimaan yhdessä.

Tiimioppiminen ei ole vain menetelmä vaan se on ajattelutapa, joka leikkaa läpi organisaation ja yhteisön. Se ei ole vain työkaluja ja kikkoja vaan tapa olla ja tehdä.

Se vaatii rohkeutta. Se vaatii kykyä heittäytyä. Se vaatii omien toimintamallien haastamista. Se vaatii oppimista.

Olemme valmentaneet jo tuhansia ihmisiä jotka ovat siihen kyenneet. Joten kyllä, me uskomme vahvasti että sinäkin kykenet. Te pystytte, tiiminä ja koko yhteisönä.

Valmennuksemme muodostavat kokonaisuuden joka syventää askel askeleelta ymmärrystä tiimioppimisesta ja tiimivalmentamisesta.

Kipinäpäivä ja Startti-valmennus ovat organisaatiokohtaisia valmennuksia joissa tutustutaan tiimioppimiseen perusteisiin. Tiimimestari- ja Ihmevalmentaja-valmennuksissa syvennytään tiimivalmentamiseen.

 

 

Lue lisää valmennusohjelmista:

TiimiakatemiaGlobal

Tiimiakatemia® Tiimioppimisen startti

Tiimiakatemia® tiimioppimisen startti antaa perustiedot ja kokemuksen tiimioppimisesta ja tiimivalmentajan roolista.   Se sopii lähtölaukaukseksi niille, jotka haluavat ryhtyä käyttämään tiimivalmentamista ja tiimioppimista omassa työssään. Lue artikkeli

Lue lisää
TiimiakatemiaGlobal

Tiimiakatemia® Tiimimestari

Tiimiakatemia® Tiimimestari on laaja-alainen tiimivalmennusosaamista kehittävä ohjelma. Se antaa tiedot ja taidot ammattimaisen tiimivalmentamisen toteuttamiselle sekä Tiimiakatemia® menetelmän käytölle. Lue artikkeli

Lue lisää
TiimiakatemiaGlobal

Tiimiakatemia® Kipinä

Tiimiakatemia® Kipinä tarjoaa kokemuksellisen päivän tiimioppimisesta. Lue artikkeli

Lue lisää
TiimiakatemiaGlobal

Tiimiakatemia® Ihmevalmentaja

Tiimiakatemia® Ihmevalmentaja on raskassarjaan siirtyvän tiimivalmentajan jatkovalmennus. Se jatkaa siitä, mihin Tiimimestari antoi peruseväät. Lue artikkeli

Lue lisää