Ladattavat materiaalit

Ladattavat materiaalit

 

Ladattavia materiaaleja tiimivalmentamisesta, tiimioppimisesta ja Tiimiakatemia® menetelmästä.

Toivomme että oppaamme tarjoavat sinulle hyödyllistä ja käytäntöön vietävää tietoa.

Hups, eikö latauslinkin sisältävää sähköpostia kuulu eikä näy tilauksesta huolimatta? Tarkista roskapostisi – ettei se ole päätynyt sinne? Tai ota yhteyttä: info@tiimiakatemia.com.

Samaan sähköpostiin voit laittaa myös palautetta materiaaleista sekä toiveita, mille oppaalle sinulla olisi tarvetta?

 

OPPAAT

opettaja_opas

Opettajasta tiimivalmentajaksi: kokeile tiimioppimista!

Opettajille suunnattu opas, joka perehdyttää sinut tiimivalmentamisen ensiaskeliin. Oppaassa käydään läpi tiimioppimisen perusteet ja annetaan vinkkejä, kuinka voit luoda oman tiimioppimisen kokeilusi. Toki opas on käyttökelpoinen muillekin tiimioppimisen menetelmien kokeilemisesta innostuneille!

 

Lataa opas

 

 

 

 

Näin teen tiimioppimisesta yrityksemme voimavaran

Erilaisten organisaatioiden tarpeisiin suunnattu opas. Oppaassa kerrotaan, miksi oppiminen on niin tärkeää myös yritysmaailmassa ja kuinka rakennat tiimioppivan organisaation sekä perehdytään tiimivalmentamisen perusteisiin.

 

Lataa opas

 

 

 


KIRJAT

 

Kirja kirjoista – Tiimiyrittäjän ja tiimivalmentajan Parhaat Kirjat 2020 – 2021

Uusin, 30. painos on julkaistu!

Kirja kirjoista on inspiroi lukemaan ja auttaa itselle sopivien kirjojen löytämistä. Se sisältää 725 kirja-välähdystä bisneskirjoista henkisen kasvun kirjoihin.

Tiimiyrittäjän ja tiimivalmentajan parhaat kirjat -julkaisun ensimmäinen painos ilmestyi 29.9.1993. Tätä 30. painosta voidaan siten pitää juhlapainoksena. Ensimmäinen painos on kirjassa liitteenä. Uusia kirjoja on tässä painoksessa 72 kappaletta.

Lataa Kirja kirjoista tästä ja päivitä lukuohjelmasi uusilla innostavilla kirjoilla!

 

 

 

 

Mitä tiimivalmentajan tulee tietää innovoinnista?

Innovointi, kokeilut, uuden luominen – ne ovat tiimioppimisen ja tiimivalmentajuuden ydintä. Johannes Partasen uusin teos kertoo, mitä tiimivalmentajan tulee tietää innovoinnista. Kirjassa teema on jaoteltu kuuden pääotsikon alle: Tulevaisuus, Luovuus ja luova ajattelu, Innovaatiot ja innovaattorit, Innovatiivinen yritys, Luova kulttuuri sekä Oppiminen. Nyt ladattavana visuaalisesti uudistettu painos!

”Innovointi on aina ollut erittäin tärkeää Tiimiakatemialla. Itselleni on 26 vuoden aikana kertynyt runsaasti muistiinpanoja luovuudesta ja innovoinnista. Ei ihme, koska kaksi kuudesta Tiimiakatemian alkuperäisistä arvoista ovat ”Jatkuvat kokeilut” ja ”Jatkuva uuden synnyttäminen”. Muut arvot ovat käytännönläheisyys ja tekemällä oppiminen, yrittäjyys, matkustaminen ja ihmissuhteet. Nyt 26 vuotta myöhemmin tuntuu siltä, että innovointiajattelu on entistäkin tärkeämpää kaikilla toimialoilla. Mikään yhteisö, yritys tai organisaatio ei menesty ilman innovatiivista ja luovaa otetta yhä nopeammin muuttuvassa toimintaympäristössä.” -Johannes Partanen

Lataa kirja tästä, lue ja vie käytäntöön!

 

Välähdyksiä yksilön oppimisesta

Mitä tiimivalmentajan on tiedettävä yksilön oppimisesta ja Tiimiakatemian käytännöistä – vastaus löytyy tästä kirjasta. Tiimiakatemian perustajan Johannes Partasen vuonna 2013 kirjoittama kirja on edelleen ajankohtainen kirja tiimivalmentajille. Kirjaan on koottu erilaisia ajatuksia yksilön oppimisesta kirjoittajan yli 40 vuoden valmentajauran ajalta.

”Oppijaksi kasvamisessa prosessi ja sen ylläpitäminen on tärkeää, ei niinkään se tulos, joka prosessissa syntyy.”

Lataa kirja tästä, lue ja vie käytäntöön!

 

 

 

 

Kaverijohtamisen visuaalinen innostuskirja

Kaverijohtajuuden visuaalinen innostuskirja tarjoaa työkaluja Y-sukupolven johtamiseen. Innostuskirja käy maan, veden, tulen, tuulen ja tyhjyyden elementtien kautta läpi kaverijohtajuuden portaat. Kaverijohtajuuden työkaluista on hyötyä kaikille tulevaisuuden johtajille.

Kirjoittaja, TkT Heikki Toivanen toimii tiimivalmentajana ja hallitusammattilaisena. Heikillä on yli 20 vuoden monipuolinen ja globaali johtamiskokemus isoista korporaatioista mikroyrityksiin. Hän on innostunut strategionnista ja uuden liiketoiminnan luomisesta. Kuvittaja Maija Kotamäki on graafinen fasilitoija ja yrittäjä. Maijan tavoitteena on tehdä oppimisesta ja johtamisesta innostavaa visuaalisten menetelmien avulla.

Lataa kirja tästä, lue ja vie käytäntöön!

 

Friend Leadership a Visual Inspiration Book

Friend Leadership – A Visual Inspiration Book offers the tools for Generation Y leadership and Inspiration. Book illuminates through the elements earth, water, fire, wind and void the steps of friend leadership. The friend leadership tools are extreme beneficial for all future leaders.

Author, Dr. Heikki Toivanen is acting as a CEO and Team coach at Tiimiakatemia Global,  and active board member of Säästöpankki Optia.

Graphic facilitator, Maija Kotamäki, is an entrepreneur and a representative of Generation Y. Maija’s vision is to make learning and leading as an inspiriting experience with the visual methods.

Download from here.