Tiimiakatemia® Tiimimestari

Tiimiakatemia® Tiimimestari

3590,00 

Tiimiakatemia® Tiimimestari on laaja-alainen tiimivalmennusosaamista kehittävä ohjelma. Se antaa tiedot ja taidot ammattimaisen tiimivalmentamisen toteuttamiselle sekä Tiimiakatemia® menetelmän käytölle.

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue tilausehdot ennen tilausta.

Treenaa itsesi tiimivalmentamisen ammattilaiseksi!

”Tiimimestari -valmennuksessa tajusin, että mun täytyy järjestää sellainen ympäristö, jossa opiskelijat aktivoituu itse oppimaan, ilon kautta!”
Pauliina Tokola, Tiimimestari

 

Tiimivalmentaminen tarkoittaa valmentavaa ja ohjaavaa työotetta, jota voi hyödyntää opettamisessa, johtamisessa ja tiimityöskentelyssä eri ympäristöissä.

 

Miten minä hyödyn tiimivalmentajan taidoista?

”Tiimioppiminen ei ole pedagoginen mallinnus vaan kulttuurinen muutos!”
Pekka Kosonen, tiimivalmentaja, Seurakuntaopisto

Tiimivalmentajana sinulla on ymmärrys siitä, mitä tiimioppiminen on. Osaat hyödyntää sen eri käytänteitä valmentaessasi yksilöitä, tiimejä ja yhteisöjä työskentelemään ja oppimaan tiimeissä.

Tiimioppimisen avulla vahvistetaan yhteisöllisyyttä, mahdollistetaan itseohjautuvuuden kasvu, muutetaan toimintaa oppijakeskeiseksi ja ennen kaikkea rakennetaan oppimista tukevia ympäristöjä.

Lue lisää tiimivalmentamisesta ja sen mukanaan tuomista tuloksista asiakkaidemme blogikirjoituksista Tiimiakatemia® Undergroundista.

 

Mitä Tiimimestari -ohjelma minulle antaa?

Opit mitä on tiimioppiminen, minkälainen on tiimivalmentajan rooli sekä kuinka sovellat ja luot tiimioppimisen käytänteitä omaan työhösi ja yhteisöösi.

 • Ymmärrät tiimioppimisen ihmiskeskeisen filosofian joka asettaa valmennettavan keskelle.
 • Saat käyttöösi menetelmätyökaluja, joita voit soveltaa erityyppisissä tilanteissa ja ympäristöissä.
 • Saat tilaisuuden kehittää omia oppimistaitojasi ja ajatteluasi yhdessä muiden kanssa.
 • Kehität valmiuksiasi viedä eteenpäin muutosprosesseja, pienessä ja isossa mittakaavassa.
 • Opit luomaan osallistavaa ja yhdessä ajattelevaa toimintakulttuuria.

 

Kiinnostuitko? Heräsikö kysymyksiä? 

Ota yhteyttä asiakkuusjohtaja Marko Paasoseen
+358 40 352 2074, marko.paasonen@partus.fi

 

 

Sopiiko valmennus minulle?

Tiimivalmentajana tarvitset hitusen rohkeutta. Rohkea tiimivalmentaja tarkoittaa sitä, että sinulla on seikkailumieltä, halu kokeilla uutta ja olet avoin muutoksille. Sinulla on usko yksilön kykyyn oppia uutta, ajatella itsenäisesti ja kasvaa ihmisenä. Tiimivalmentajana sinulla on halu kehittyä itse ja kehittää ympäristöäsi.

Valmennusohjelma vaatii heittäytymistä ja omien ajatusmallien ja toimintatapojen joskus lempeää, joskus kovempaakin ravistelua. Matkaa tehdään kuitenkin pikku hiljaa ja taidot ja rohkeus kasvavat tekemisen myötä.

Valmennus sopii

 • Opettajille, jotka haluavat muuttaa opetustyylinsä yksisuuntaisesta opetuksesta dialogiin ja opiskelijakeskeiseen osallistamiseen.
 • Tiimien vetäjille jotka haluavat luoda toimivia, itseohjautuvia ja muutoskyvykkäitä tiimejä
 • Visionäärisille johtajille, jotka haluavat luoda uusia pedagogisia ratkaisuja sekä vahvistaa yhdessä tekemisen ja oppimisen kulttuuria.

 

Lue oppaistamme lisää tiimivalmentamisen hyödyntämisestä työssäsi:

      opettaja_opas

Lataa opas                     Lataa opas

 

Miten valmennus toteutetaan?

Valmennus on kokemuksellista oppimista – opit tiimioppimisen idean ja valmentamisen taidot oman kokemuksen kautta. Ohjelma on käytännöllinen ja keskusteleva: on turha siis odottaa luentoja. Keskiössä ovat käytännön tekeminen sekä yhteinen kokemuksien ja tiedon jakaminen muiden osallistujien kanssa. Omaa ajattelua kehitetään keskustelujen lisäksi myös henkilökohtaisella lukuohjelmalla.

Valmennus koostuu orientaatiopäivästä ja kuudesta kolmen päivän lähijaksosta. Niiden välissä viedä oppimaasi käytäntöön työpaikallasi.

Panostamme oppimisympäristöön ja valmennukset pidetään viihtyisissä maaseutu- ja majatalopaikoissa. Valmennuksiin on mahdollisuus osallistua myös verkkoyhteyksin etänä. Tarvittaessa lähijaksot siirretään kokonaan verkkoympäristöön – meillä on tästä jo runsaasti hyviä kokemuksia, miten oppiminen ja laadukas kokemus saadaan aikaan verkkoympäristössäkin.

Lue lisää sisältökuvauksesta.

 

”Valmennusohjelma oli meille merkittävä juttu, joka näkyy vahvasti strategiassamme. Oppilaiden hyvinvointitulokset ovat parantuneet, opettajat ovat ymmärtäneet henkilökohtaisen kehittymisen merkityksen sekä tekemisen ilo ja innostus ovat lisääntyneet.
Pertti Parpala, peruskoulun rehtori, Ritaharjun koulu

 

Hinta

3 590 € + alv. 24 %.

Hinta sisältää koulutuksen, sähköisesti toimitettavat koulutusmateriaalit ja ohjelman suoritusdiplomin.Osallistuja maksaa itse matka- ja majoituskulut. Lähipäivät järjestetään maaseutumajoituskohteissa täysihoidolla, hinta kohteesta riippuen noin 250 – 350 € per kahden yön lähijakso ruokailuineen. Tilausehdot.

 

Oppisopimus

Tietyissä ryhmissä Tiimimestarin voi suorittaa tutkintoon valmistavana koulutuksena oppisopimuksella.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta, ellei tietyn ryhmän kuvauksessa toisin mainita. Voit valita kassasivulla maksutavaksi laskun tai tietyissä ryhmissä oppisopimuksen.

 

Valitse alta sinulle sopiva Tiimimestari -ohjelma ja lähde mukaan!

Ilmoittautuminen ohjelmiin joko sivun oikean yläreunan ostoskorin kautta tai joissain ohjelmissa erillinen linkki joka mainittu ko.ohjelman kuvauksessa.

 

Sisältö

Tiimimestari koostuu yhdestä orientaatiopäivästä ja kuudesta kolmen päivän  moduulista.

 

I ORIENTAATIO – 1 pv

 • Ohjelmaan tutustuminen
 • Henkilökohtaisten tavoitteiden asettaminen ohjelmalle
 • Tiimivalmentamisen ydinideat

 

II OPPIMINEN – 3 pv (yön-yli)

 • Tiimivalmentamisen perusteet
 • Tiimivalmentajan tehtävät
 • Tiimin oppimista edistävät työkalut
 • Henkilökohtainen kehittyminen tiimivalmentajana

 

III JOHTAMINEN JA JOHTAVAT AJATUKSET – 3 pv (yön-yli)

 • Tiimin johtavien ajatusten valmentaminen (tarkoitus, tavoitteet ja arvot)
 • Tiimin johtamisen perusteet
 • Tiimikulttuurin luominen
 • Muutosjohtaminen ja muutosjohtajien valmentaminen

 

IV ASIAKKUUDET – 3 pv (yön-yli)

 • Tiimi osana toimintaympäristöä: verkostoitumisen sparraaminen
 • Tiimin asiakkuushankinnan valmentaminen

 

V INNOVOINTI  – 3 pv (yön-yli)

 • Luovuuden ja innovatiivisuuden valmentaminen
 • Innovoinnin työkalut

 

VI BRÄNDI JA TARJOOMA – 3 pv (yön-yli)

 • Tiimivalmentaja ja brändi

 

VII TIIMIVALMENTAJAN KARAKTÄÄRIN LUOMINEN – 3 pv (yön-yli)

 • Yhteenveto omasta kehittymisestä tiimivalmentajana
 • Yhteenveto aikaansaaduista tiimivalmennustuloksista
 • Tiimivalmentajan filosofia
 • Tiimivalmentajan karaktäärin luominen

 

Lisäksi kukin yksittäinen ohjelma sisältää eri tyyppisiä pajapäiviä ja kohtaamisia.

 

Tiimivalmentajat

Ohjelman valmentajina toimii kaksi sertifioitua Tiimiakatemia® tiimivalmentajaa. Kaikilla valmentajillamme on pitkän linjan kokemus valmennustyöstä työpaikoilla ja tiimivalmentajien valmentajana.

 

Koulutuspaikat

Jokainen valmennusmoduuli toteutetaan eri paikassa ja mikäli ohjelma on kansainvälinen, toteutetaan moduulit eri maissa. Yleisin toteutuspaikka on maaseutumatkailutila täyshoidolla.

 

Kieli

Tiimimestari toteutetaan suomen kielellä. Jokainen osallistuja valitsee ohjelman aikana luettavat kirjat Opetusneuvos Johannes Partasen toimittamasta Tiimiyrittäjän ja -valmentajan Parhaat kirjat -valintaoppaasta. Oppaassa on niin suomen- kuin englanninkielistä kirjallisuutta. Näin ollen englannin kielisen kirjallisuuden lukeminen ei ole välttämätöntä.


Diplomi

Tiimimestarin suorittaneelle henkilölle myönnetään Tiimiakatemia® Tiimimestari -suoritusdiplomi.

 

Tiimivalmentajasertifiointi

Tiimimestarin suorittanut voi hakea ohjelman suorittamisen jälkeen Tiimiakatemia® Team Coach sertifikaattia. Hakijan tulee täyttää sertifikaatin edellyttämät kriteerit työkokemuksen ja osaamisen osalta ohjelman suorittamisen lisäksi.

 

Opintopisteet

Tiimiakatemia Global on itsenäinen, riippumaton ja yksityinen koulutusyritys. Tiimimestari on epäviralliseksi oppimiseksi (non-formaali) luokiteltava koulutus.

Tiimimestari vastaa työkuormansa ja vaativuustasonsa osalta 45 opintopistettä. Muut koulutusinstituutiot saattavat antaa niiden määrästä eri lausunnon tai näkemyksen. Opintopisteet luokitellaan kuuluvan non-formaalin koulutuksen piiriin.

Tiimimestarin suorittanut henkilö voi itsenäisesti hakea korvaavuutta ja opintopistesuorituksia formaaleilta koulutusinstituutioilta (esimerkiksi yliopistolta) ohjelman osalta. Jokaisella formaalilla koulutusinstituutiolla on omat käytänteensä ja kriteerinsä näiden suoritusten hyväksymiseksi osaksi formaaleja opintosuorituksia.

Mikäli haet korvaavuutta Tiimimestarista formaalilta koulutusinstituutiolta, voit:

 • Käyttää Internet -sivustoillamme olevaa ohjelmakuvausta suorituksen laadun ja laajuuden kuvaamiseen
 • Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelmasta saatavan suoritusdiplomin todisteena ohjelman suorittamisesta
 • Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelman aikana tuottamasi todistusaineiston oman osaamisesi kehittämisestä ja osaamisesi tasosta (suosittelemme yhteenvedon ja sitä tukevan portfolioaineiston käyttöä)

Hinta

 

3 590 € + alv. 24 %.

Kansainvälinen Team Mastery -ohjelma 8900 € + alv. 24 %.

Hinta sisältää koulutuksen, sähköisesti toimitettavat koulutusmateriaalit ja ohjelman suoritusdiplomin.

Osallistuja maksaa itse matka- ja majoituskulut. Lähipäivät järjestetään maaseutumajoituskohteissa täysihoidolla, hinta kohteesta riippuen noin 250 – 350 € per kahden yön lähijakso ruokailuineen.

Valmennusohjelman laskutus yhdessä tai kahdessa erässä. Majoituspalveluiden tarjoajat laskuttavat omat palvelunsa erikseen lähipäivien jälkeen. Kullekin lähijaksolle tehdään ilmoittautuminen omille valmentajille (saat kutsun lähijaksolle noin kahta viikoa ennen lähijaksoa). Ilmoittautuminen kullekin lähijaksolle on sitova. Majoituspalveluntarjoajat laskuttavat lähijakson majoitukset ja ruokailut omien peruutusehtojensa mukaisesti osallistujalta, emme vastaa peruutuksista aiheutuvista kustannuksista.

 

Oppisopimus

Erityistilanteissa Tiimimestarin voi suorittaa tutkintoon valmistavana koulutuksena, ns. oppisopimuksella. Oppisopimuksesta päättää paikallinen oppisopimustoimisto kriteeriensä mukaisesti. Tiimimestarin tuottaja Tiimiakatemia Global ei tee päätöstä oppisopimuksen myöntämisestä eikä voi hakea sitä asiakkailleen.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi laskun tai erityistilanteissa oppisopimuksen.

Mikäli suoritat Tiimimestarin oppisopimuksella, ota ensin yhteys paikalliseen oppisopimustoimistoon. Sovi heidän kanssaan suoritettavasta tutkinnosta ja Tiimimestari -ohjelmasta tutkintoon valmistavana koulutuksena. Mikäli oppisopimustoimisto myöntää sinulle opiskelumahdollisuuden, ilmoittaudu valmennukseemme ja valitse maksutavaksi oppisopimus. Kirjoita Tilauksen kommentit –kenttään oppisopimustoimiston nimi (sekä tutkinto).

 

Korvaaminen ja peruutukset

Mikäli et pysty osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan (moduuliin), voit korvata sen jossakin toisessa ohjelmassamme.  Mikäli korvaat moduulin jossakin toisessa järjestämässämme Tiimimestari -ohjelmassa, ei korvaamisesta synny sinulle lisälaskua. Varaamme kuitenkin oikeuden olla toimittamatta juuri tarpeeseesi soveltuvaa korvausmoduulia.

Osallistumisen valmennusohjelmaan voi perua kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua. Sen jälkeen perutusta osallistumisesta perimme 10 % valmennuksen kokonaishinnasta. Ilmoittautuminen kullekin lähijaksolle  noin 1-2 viikkoa ennen lähijaksoa on sitova. Majoituspalveluntarjoajat laskuttavat lähijakson majoitukset ja ruokailut omien peruutusehtojensa mukaisesti osallistujalta, emme vastaa peruutuksista aiheutuvista kustannuksista.

Kokemuksia

Asiakaskokemuksia Tiimimestarista

Henkilökohtaisella tasolla suurin muutos on oman ajattelun kehittyminen. Ajattelun laatu paranee, kun sille annetaan aikaa.

– Johanna Levola-Lyytinen, Lukion rehtori, Luostarinvuoren ja Turun Lyseon lukiot

 

Uskon, että yritystämme ei olisi olemassa ilman näitä valmennuksia ja muutettuja toimintatapoja. Yrityskulttuurimme on muuttunut täysin autoritäärisestä johtamisesta valmentavaan johtajuuteen.

– Jonne Tynkkynen, Toimitusjohtaja, Esmarin Oy

 

Nykyään käytämme valmennuksissamme Tiimiakatemia menetelmiä ja niiden ansiosta pystymme käytännössä toteuttamaan tiimioppimisen ideaa. Valmennusten aikana merkittävin muutos tapahtui minussa sillä oma roolini on kehittynyt ja kasvanut opettajasta tiimivalmentajaksi.

– Pertti Pohjola, Tiimivalmentaja, Suomen urheiluopisto Vierumäki

 

Valmennusohjelma oli meille merkittävä juttu, joka näkyy vahvasti strategiassamme. Oppilaiden hyvinvointitulokset ovat parantuneet, opettajat ovat ymmärtäneet henkilökohtaisen kehittymisen merkityksen sekä tekemisen ilo ja innostus ovat lisääntyneet.

– Pertti Parpala, peruskoulun rehtori, Ritaharjun koulu

Näytä koko esittely

Tiimimestari 126, Pohjanmaa, oppisopimus, syksy 2021

Tiimimestari-ryhmä joka on suunnattu Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa , Lähiesimiestyön ammattitutkintoa tai Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa suorittaville Pohjanmaan alueella. Valmennus suoritetaan oppisopimuksella, jonka myöntää yhteistyökumppani Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä Jedu.

Tässä valmennusohjelmassa hyödynnät tiimivalmennusta ja hankittavaa tiimivalmentajan osaamista suoritettavassa tutkinnossa: Näkökulmana joko tuotekehitys eli prosessien, palveluiden ja tuotteiden kehittäminen tai oman johtamisen ja organisaation  kehittäminen.

Valmennusohjelma sopii mm. opettajana, tiiminvetäjänä, päällikkönä tai johtajana toimiville henkilöille.

Oppisopimuksella tutkintoon johtava koulutus on osallistujalle maksutonta, maksettavaksi jäävät lähijaksojen majoitus ja täysihoitokulut noin 250 – 350 €/lähijakso sekä ja matkakulut. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa tutkinnosta riippuen joko kehittää omaa tuotekehitysosaamistaan tai esimiestaitojaan. Lue lisää oppisopimusopiskelusta: https://www.oppisopimus.fi/

 

Aikataulu

Orientaatio: 22.9.2021

Oppiminen ja tiimivalmentaminen: 14.-16.10.2021

Johtaminen ja johtavat ajatukset: 2. – 4.12.2021

Asiakkaat: 27. – 29.1.2022

Innovointi ja tiedon johtaminen: 7. – 9.4.2022

Brändi ja tarjooma: 19. – 21.5.2022

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen: 8. – 10.9.2022

 

Valmentajat

Timo ”Letim” Lehtonen, sertifioitu Tiimiakatemia® Master Team Coach. Timolla on yli 15 vuoden kokemus tiimiyrittäjien ja tiimivalmentajien valmentamisesta. Uran aikana aiheesta on syntynyt  myös muutama kirja.

Tiina Kiviranta, sertifioitu Tiimiakatemia® Senior Team Coach. Tiina on kokenut tiimivalmentaja ja tiimivalmentajien valmentaja.

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 22.8.2021 tästä linkistä.

Lopullisen hyväksymisen tutkinnon suorittajaksi tekee JEDU. Lisätietoja oppisopimuksesta voi kysyä: Teuvo Vähäsarja puh. 044 7692 213, teuvo.vahasarja@jedu.fi

Näytä koko esittely

Tiimimestari 128, valtakunnallinen, syksy 2021

Valtakunnallinen Tiimimestari-ohjelma.

Valmennusohjelma sopii tiimien rakentajille, johtajille, esimiehille, tiimivastaaville, opettajille ja kehittäjille.

Tavoitteena on kehittää omaa valmennusosaamista, vahvistaa oman yhteisön tiimejä sekä luoda uusia tiimien ja yhdessä oppimisen toimintamalleja.

 

Aikataulu

Orientaatio tiistaina 31.8.2021

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 16. – 18.9.2021 (to-la)

Johtaminen ja johtavat ajatukset 11. – 13.11.2021 (to-la)

Asiakkaat 2. – 4.2.2022 (ke-pe)

Innovointi ja tiedon johtaminen 30.3. – 1.4.2022 (ke-pe)

Brändi ja tarjooma 17. – 19.8.2022 (ke-pe)

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 9. – 11.11.2022 (ke-pe)

 

Valmentajat

Heikki Toivanen, sertifioitu Tiimiakatemia Senior Team Coach. Heikillä on kymmenien vuosien kokemus johtamisesta ja tiimivalmentamisesta eri ympäristöissä. Aiheesta on syntynyt myös kirja: Kaverijohtamisen visuaalinen innostuskirja joka kuvaa Heikin johtamisfilosofiaa.

Timo ’Letim’ Lehtonen, sertifioitu Tiimiakatemia Master Team Coach. Timo on todellinen tiimivalmentamisen pitkän linjan ammattilainen ja toiminut vuosia Jyväskylän Tiimiakatemiassa nuorten tiimiyrittäjien valmentajana. Timo on julkaissut useita kirjoja, mm. Ei enää koskaan yksin- teen ja opin tiimissä.

Hinta 3590 € + alv. sekä lähijaksojen majoitus- ja matkakulut.

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 16.8.2021. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu ostoskorin kautta.

Näytä koko esittely

Tiimimestari 129, Itä-Kaakkois-Suomi, oppisopimus, syksy 2021

Tämä on tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon  johtava oppisopimuksella toteutettava valmennusryhmä.

Tavoitteena omassa organisaatiossa prosessien, palveluiden tai tuotteiden kehittäminen tiimioppimisen ja tiimivalmentamisen näkökulmasta. Kehittäminen voi tähdätä myös uuden luomiseen. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittanut toimii alasta riippumatta työtehtävissä, joissa on mahdollisuus ja valtuudet ideoida, suunnitella ja toteuttaa tuotekehitystöitä kehittämistiimin kanssa.

Valmennusohjelma on kohdistettu erityisesti johtajille, päälliköille, esimiehille, tiimivastaaville, opettajille ja kehittäjille.

Oppisopimuksella valmennus on osallistujalle maksuton, maksettavaksi jäävät lähijaksojen majoitus-ja täysihoitokulut noin 250 – 350 €/lähijakso sekä matkat.

Toteutus yhteistyössä Saimaan ammattiopisto Sampon kanssa. Lue lisää oppisopimuksesta. Oppisopimus on työpaikalla ja omien työtehtävien kautta tapahtuvaa oppimista. Edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä.

 

Aikataulu

Orientaatio 12.10.2021

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 10. – 12.11.2021

Johtaminen ja johtavat ajatukset 2. – 4.2.2022

Asiakkaat 27. – 29.4.2022

Innovointi ja tiedon johtaminen 31.8 – 2.9.2022

Brändi ja tarjooma 9. – 11.11.2022

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 1. – 3.2.2023

 

Valmentajat

Tatu Tuohimetsä, sertifioitu Tiimiakatemia Senior Team Coach. Hän on ollut mukana monenlaisissa valmennusprosesseissa niin yritys- kuin oppilaitosmaailmassa. Tatulla on kyky haastaa ja energisoida prosesseja ja ihmisiä.

Päivi Ovaska, sertifioitu Tiimiakatemia  Senior Team Coach. Päivi on tehnyt todella pitkän linjan kehitystyötä tiimioppimisen ja tiimivalmentamisen parissa omassa organisaatiossaan. Nyt tämän kokemuksen ja tieto-taidon hän tuo mukanaan Tiimimestari-valmennukseen.

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 12.9.2021. Saimaan ammattiopisto Sampo tekee lopullisen hyväksynnän tutkinnon suorittajaksi.

Linkki haku-/ilmoittautumissivulle.

 

 

Näytä koko esittely

Tiimimestari 130, Kiltakoulut ja KK Tavastia yhteistyö, syksy 2021

Yhdistimme osaamisemme Kiltakoulut-verkoston kanssa ja toteutamme yhteistyössä Tiimimestari-valmennuksen. Tässä ohjelmassa sinulla on mahdollisuus yhdistellä molempien mallien parhaita puolia. Tiimioppiminen, yhteisöllisyys ja yrittäjämäinen toimintatapa kuuluvat molempien mallien peruspilareihin.

Valmennusojelman voit halutessasi suorittaa tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon johtavana valmistavana oppisopimuskoulutuksena.

Oppisopimuksella valmennus on osallistujalle maksuton, maksettavaksi jäävät lähijaksojen majoitus-ja täysihoitokulut  noin 250 – 350 €/lähijakso sekä matkat. Ilman oppisopimusta valmennus normaalihinta 3280 € + alv. 24 % sekä majoituskulut.

Oppisopimuksen myöntää KK Tavastia. Oppisopimus on työpaikalla ja omien työtehtävien kautta tapahtuvaa oppimista. Se edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä.

Tavoitteena omassa organisaatiossa prosessien, palveluiden tai tuotteiden kehittäminen tiimioppimisen ja tiimivalmentamisen näkökulmasta. Kehittäminen voi tähdätä myös uuden luomiseen.

Valmennuspaikat painottuvat Etelä-Suomeen ja ryhmän halukkuuden mukaan jotkin valmennusjaksot voidaan toteuttaa verkon välityksellä.

 

Aikataulu

Orientaatio 15.10.2021

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 10. – 12.11.2021

Johtaminen ja johtavat ajatukset 26. – 28.1.2022

Asiakkaat 20. – 22.4.2022

Innovointi ja tiedon johtaminen 31.8. – 2.9.2022

Brändi ja tarjooma 9. – 11.11.2022

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 1. – 3.2.2023

 

Valmentajat

Minna Erkko, sertifioitu Tiimiakatemia Senior Team Coach. Minnalla on huikea kokemus tiimivalmentamisesta opiskelijoiden kanssa sekä tiimivalmentajien valmentamisesta eri valmennusohjelmissa jo yli kymmenen vuoden ajalta.

Juha Wirekoski, sertifioitu Tiimiakatemia  Senior Team Coach. Juha on toiminut tiimioppimisen ja-valmentamisen parissa jo vuodesta 2004. Hän on ollut mukana rakentamassa tiimivalmentamiseen ja -oppimiseen perustuvaa Y-akatemiaa (Business Academy) Karelia ammattikorkeakoululle yhdessä tiimimestarikollegan kanssa ja valmentanut opiskelijatiimejä. Nyt hän tuo kokemuksensa ja oppinsa tiimivalmentajien valmentamiseen.

Voit ladata ohjelman esitteen tästä.

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.9.2021.

Oppisopimus: KK Tavastia tekee lopullisen hyväksynnän tutkinnon suorittajaksi.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella

 

Lisätietoja valmennuksesta

Ville Vuolle, Learning Specialist, ville.vuolle@partus.fi

puh. 040 146 26 29

 

Lisätietoja oppisopimuksesta

Anu Konkarikoski, Kiltakoulut-projektipäällikkö, kehittämiskoordinaattori

anu.konkarikoski@kktavastia.fi

puh. 050 550 4064

 

 

Näytä koko esittely

Tiimimestari 131, oppisopimus, valtakunnallinen, syksy 2021

Tiimimestari-ryhmä nro 131 toteutetaan yhteistyössä Sasky koulutuskuntayhtymän kanssa. Tässä ryhmässä tiimivalmentajataitojen kehittämisen lisäksi suoritat tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksena.

Oppisopimuskoulutus on työpaikalla ja omien työtehtävien kautta tapahtuvaa oppimista. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa kehittää omaa tuotekehitysosaamistaan. Koulutus on opiskelijalle maksuton, maksettavaksi voivat jäädä lähijaksojen matkakulut sekä majoitus- ja ruokailukustannukset (n. 250 – 350 €/per jakso, mikäli toteutus lähijaksona. Verkkossa toteutettavissa jaksoissa kuluja ei synny). Katso lisää oppimissopimuksesta sasky.fi > opiskelijalle > oppisopimus.

Valmennusohjelmassa pääset perehtymään kehittämiseen erityisesti tiimityöskentelyn näkökulmasta. Opit ottamaan vastuuta omasta oppimisesta ja kehittymisestä palveluiden ja tuotteiden muotoilijana sekä innostamaan oman organisaatiosi mukaan yhteiseen tekemiseen.

Valmennusohjelma on kohdistettu erityisesti johtajille, päälliköille, esimiehille, tiimivastaaville, opettajille ja kehittäjille. Tavoitteena omassa organisaatiossa prosessien, palveluiden tai tuotteiden kehittäminen. Kehittäminen voi tähdätä myös uuden luomiseen. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittanut toimii alasta riippumatta työtehtävissä, joissa on mahdollisuus ja valtuudet ideoida, suunnitella ja toteuttaa tuotekehitystöitä kehittämistiimin kanssa.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3397334/reformi/tiedot

 

Aikataulu

Orientaatio 5.10.2021

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 3. – 5.11.2021

Johtaminen ja johtavat ajatukset 17. – 19.2.2022

Asiakkaat 12. – 14.5.2022

Innovointi ja tiedon johtaminen 18. – 20.8.2022

Brändi ja tarjooma 6. – 8.10.2022

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 8. – 10.12.2022

 

Valmentajat

Juha Wirekoski, sertifioitu Tiimiakatemia  Senior Team Coach. Juha on toiminut tiimioppimisen ja-valmentamisen parissa jo vuodesta 2004. Hän on ollut mukana rakentamassa tiimivalmentamiseen ja -oppimiseen perustuvaa Y-akatemiaa (Business Academy) Karelia ammattikorkeakoululle yhdessä tiimimestarikollegan kanssa ja valmentanut opiskelijatiimejä. Nyt hän tuo kokemuksensa ja oppinsa tiimivalmentajien valmentamiseen.

Tiina Mätäsjärvi, sertifioitu Tiimiakatemia Senior Team Coach, Sasky. Tiinalla on runsaasti kokemusta niin tiimioppimisen ja tiimivalmentamisen käytänteiden arjen soveltamisesta kuin tiimivalmentajien valmentamisesta.

 

Info:

Oppisopimuksesta koulutuspäällikkö Susanna Pirttinen, p. 044 560 4518, susanna.pirttinen@sasky.fi

Koulutuksesta ja tutkinnoista Tiina Mätäsjärvi, p. 044 728 8802, tiina.matasjarvi@sasky.fi

 

Ilmoittautuminen

Lue lisää ja ilmoittautuminen täältä. Hakuaika 19.9.2021 asti. Lopullisen valinnan tutkinnon suorittajaksi tekee Sasky koulutuskuntayhtymä.