Tiimiakatemia® Senior Team Coach sertifikaatti

Tiimiakatemia® Senior Team Coach sertifikaatti

195,00 

Taso 2 – kokeneen Tiimiakatemia® tiimivalmentajan sertifikaatti.

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue tilausehdot ennen tilausta.

Tiimiakatemia® tiimivalmentajien sertifiointijärjestelmä on ammattimaisesti tiimivalmennnusta työssään käyttävien tiimivalmentajien oma osaamisen kolmiportainen sertifiointijärjestelmä. Sertifikaatin avulla todistat osaamisesi tiimivalmentajana.

 

Osaamistaso

Tiimiakatemia® Senior Team Coach on kokeneen tiimivalmentajan taso. Sen omaavalla on kehittyneen tason tietämys ja taidot tiimivalmentamisesta ja Tiimiakatemia® menetelmästä.

Tiimiakatemia® Senior Team Coach sertifioitu:

 • Henkilö on kokenut tiimivalmentamisen ammattilainen. Hänellä on kehittyneen tason tiedot ja taidot Tiimiakatemia® menetelmien käytöstä tiimien rakentamisessa, valmentamisessa ja sparraamisessa.
 • Henkilö osaa työskennellä tiimivalmentajana eri ympäristöissä.
 • Henkilö osaa kehittää tiimivalmentamisen menetelmiä.
 • Henkilöllä on tietotaito toimia ammattia harjoittavana tiimivalmentajana ohjelmissa, joissa käytetään Tiimiakatemia® menetelmää.

 

 

Sertifikaatin edellytykset

Senior Team Coach -tason sertifikaatin saaminen edellyttää että hakijalla on jo Tiimiakatemia® Team Coach -sertifikaatti, hän on suorittanut Ihmevalmentaja -ohjelman ja hänellä on vähintään kolme vuotta kokemusta tiimivalmentajana toimimisesta. Tiimivalmentajakokemuksen voi hankkia jo suoritettavan ohjelman aikana. Tarkempi kuvaus osaamisalueista ja kriteereistä löytyy sertifiointioppaasta (kts. kohta sertifikaatin suorittaminen, sieltä löytyy linkki oppaaseen).

 

Sertifikaatin pätevyys

Sertifikaatti on non-formaali osaamissertifikaatti. Sen myöntäjä on Tiimiakatemia Global.

 

Hinta

195 € + alv. 24 %.

 

”Dialogiseen sertifiointipäivään osallistuminen oli itselleni huikea oppimistapahtuma – kirjoitin päivän aikana viisi sivua muistiinpanoja vihkooni kuunnellessani muiden sertifiointiin tulleiden kokemuksia ja oivalluksia tiimivalmentajan työstä. Esille tuli useita tiimien johtamisen ja valmentamisen näkökulmia, joita en ollut aiemmin osannut ajatellakaan. Päivä mahdollistaa peilipinnan – voin peilata omaa osaamistani ja kokemuksiani toisiin. Suosittelen kyllä lämpimästi sertifiointia ja dialogiseen päivään osallistumista!”

Jarno Räsänen, tiimivalmentaja, sertifioitu Tiimiakatemia Senior Team Coach

 

Sertifikaatin suorittaminen

Voit sertifioitua joko kirjallisesti tai osallistua dialogiseen sertifiointiin sertifiointipäivässä. Dialogisessa sertifioinnissa tiimivalmennusosaaminen todistetaan setifiointitoimikunnalle ja muille vertaisille suullisesti. Apuna käytetään myös kirjallista aineistoa.

 

Sertifiointipäivä

Järjestämme vuosittain useita sertifiointipäiviä, joissa osoitat osaamisesi muille tiimivalmentajille ja sertifiointitoimikunnalle. Osaaminen osoitetaan niin näyttämällä oman työn tuloksia kirjallisesti kuin kertomalla niistä sertifiointipäivässä.

 

Kirjallinen sertifioituminen suoritetaan seuraavilla askelmerkeillä:

 1. Sertifioinnin tueksi on laadittu sertifiointiopas. Voit ladata sen tästä: Tiimiakatemia Senior Team Coach Sertifiointi Opas
 2.  Ilmoittaudu sertifiointipäivään ja merkitse lisätietokenttään osallistuvasi kirjalliseen sertifiointiin. Huomioithan ettei ilman ilmoittautumista lähetettyjä sertifiointimateriaaleja käsitellä.
 3. Toimita sertifikaattiasi koskeva kirjallinen materiaali sertifiointitoimikunnalle viikkoa ennen sertifiointipäivää sähköpostiin: info@tiimiakatemia.com. Kuvaa aineistossa, mitä osaat ja kuinka täytät tässä sertifiointioppaassa kuvatut osaamisvaatimukset.
 4. Sertifiointitoimikunta arvioi toimittamasi aineiston. Mikäli aineiston katsotaan todistavan osaamisesi sertifikaattiin, saat sähköpostitse kutsun sertifikaattien myöntämistilaisuuteen. Mikäli taas aineiston katsotaan olevan puutteellinen, saat toimikunnalta pyynnön toimittaa lisäaineistoa.
 5. Osallistu sertifikaattien myöntämistilaisuuteen. Päivä voi olla esimerkiksi yhteinen päivä muiden tiimivalmentajien kanssa tai se voi olla todistustenjakotilaisuus. Käytänteet päivän järjestämisen osalta vaihtelevat, sillä tämä mahdollistaa mahdollisimman monipuolisten ja eri tyyppisten tilaisuuksien järjestämisen.
 6. Saat sertifiointidiplomin ja rintamerkin joko myöntämistilaisuudessa tai postitse.

 

Askelmerkit dialogisessa sertifioinnissa ovat:

 1. Sertifioinnin tueksi on laadittu sertifiointiopas. Voit ladata sen tästä: Tiimiakatemia Senior Team Coach Sertifiointiopas
 2.  Ilmoittaudu sertifiointipäivään. Huomioi, että dialogiseen sertifiointiin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu ajoissa!
 3. Valmistaudu dialogiseen sertifiointipäivään keräämällä omaan osaamiseesi liittyvää aineistoa. Voit myös valmistella esityksen tiimivalmentajan työstäsi.
 4. Osallistu dialogiseen sertifiointipäivään. Siellä osoitat osaamisesi niin sertifiointitoimikunnalle kuin muille päivään osallistuville muille tiimivalmentajille. Päivä sisältää osallistujien esitelmiä sekä dialogista keskustelua siitä, mitä kukakin on työssään tehnyt. Tarkoituksena on oppia toinen toiselta ja vaihtaa kokemuksia tiimivalmentamisesta.
 5. Sertifioititoimikunta antaa sinulle alustavan lausunnon jo dialogisessa sertifiointipäivässä. He kertovat, täytyykö osaamisnäyttöäsi vielä täydentää kirjallisesti vai onko näyttösi osaamisesta riittävä.
 6. Mikäli sinulta pyydettiin dialogisessa sertifiointipäivässä lisätodistusaineistoa, toimita se sertifiointitoimikunnalle. Saat siitä palautetta. Mikäli taas dialoginen sertifiointisi katsottiin riittäväksi, ei sinun tarvitse toimittaa lisäaineistoa. Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat sähköpostitse kutsun sertifikaattien myöntämistilaisuuteen.
 7. Saat sertifiointidiplomin ja rintamerkin joko myöntämistilaisuudessa tai postitse.

 

Verkossa toteutettava sertifiointi:

 1. Sertifioinnin tueksi on laadittu sertifiointiopas. Voit ladata sen tästä: Tiimiakatemia Senior Team Coach Sertifiointiopas
 2. Ilmoittaudu sertifiointipäivään. Huomioi, että verkossa toteutettavaan dialogiseen sertifiointiin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu ajoissa!
 3. Valmistaudu dialogiseen sertifiointipäivään keräämällä omaan osaamiseesi liittyvää aineistoa, jossa vastaat sertifiointioppaan kriteereihin. Lähetä tämä aineisto valmentajille kahta päivää ennen sertifiointia. Saat tästä sähköpostilla ohjeistuksen ilmoittauduttuasi.
 4. Laadi kiteytetty esitys, jonka voit esittää sertifiointipäivässä. Huomioi aika, 30 minuuttia per sertifioituja, jonka jälkeen lyhyt hetki toisten kysymyksille ja kommenteille.
 5. Osallistu lähetetyn linkin kautta dialogiseen sertifiointipäivään. Siellä osoitat osaamisesi niin sertifiointitoimikunnalle kuin muille päivään osallistuville muille tiimivalmentajille.  Tarkoituksena on oppia toinen toiselta ja vaihtaa kokemuksia tiimivalmentamisesta.
 6. Sertifioititoimikunta antaa sinulle alustavan lausunnon jo dialogisessa sertifiointipäivässä. He kertovat, täytyykö osaamisnäyttöäsi vielä täydentää kirjallisesti vai onko näyttösi osaamisesta riittävä.
 7. Mikäli sinulta pyydettiin dialogisessa sertifiointipäivässä lisätodistusaineistoa, toimita se sertifiointitoimikunnalle. Saat siitä palautetta. Mikäli taas dialoginen sertifiointisi katsottiin riittäväksi, ei sinun tarvitse toimittaa lisäaineistoa. Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat sähköpostitse kutsun sertifikaattien myöntämistilaisuuteen.
 8. Saat sertifiointidiplomin ja rintamerkin joko myöntämistilaisuudessa tai postitse.

 

Lisätietoa

Hanna Waldén
Tiimiakatemia® Master Team Coach
p. +358 40 507 5503
hanna.walden@partus.fi

 

Valitse seuraavista sertifiointipäivistä itsellesi sopivin:

 

Näytä koko esittely

Verkkosertifiointipäivä 11.5.2021 

Verkkoyhteyksin toteutettava sertifiointihetki Ihmevalmentajille.

Aika: ti 11.5.2021 klo 12 – 15.

Paikka: Verkossa oman tietokoneen äärellä

Päivässä osoitetaan oma osaaminen muille vertaisille ja sertifikaatin myöntäjille. Ideana on, että sertifikaatin suorittamisen aikana opit myös muiden osallistujien kokemuksista.

Saat ohjeet ja kutsun päivän verkkotyötilaan sähköpostitse.

Näytä koko esittely

Verkkosertifiointipäivä 28.9.2021 

Verkkoyhteyksin toteutettava sertifiointihetki Ihmevalmentajille.

Aika: ti 28.9.2021 klo 12 – 15.

Paikka: Verkossa oman tietokoneen äärellä

Päivässä osoitetaan oma osaaminen muille vertaisille ja sertifikaatin myöntäjille. Ideana on, että sertifikaatin suorittamisen aikana opit myös muiden osallistujien kokemuksista.

Saat ohjeet ja kutsun päivän verkkotyötilaan sähköpostitse.

Näytä koko esittely

Verkkosertifiointipäivä 16.11.2021 

Verkkoyhteyksin toteutettava sertifiointihetki Ihmevalmentajille.

Aika: ti 16.11.2021 klo 12 – 15.

Paikka: Verkossa oman tietokoneen äärellä

Päivässä osoitetaan oma osaaminen muille vertaisille ja sertifikaatin myöntäjille. Ideana on, että sertifikaatin suorittamisen aikana opit myös muiden osallistujien kokemuksista.

Saat ohjeet ja kutsun päivän verkkotyötilaan sähköpostitse.