Tiimiakatemia® Master Team Coach sertifikaatti

Tiimiakatemia® Master Team Coach sertifikaatti

Taso 3 – Tiimiakatemia® menetelmän kehittäjätason sertifikaatti.

Valmennusta ei aikataulutettu. Kysy lisää järjestämismahdollisuuksista.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue tilausehdot ennen tilausta.

Tiimiakatemia® tiimivalmentajien sertifiointijärjestelmä on ammattimaisesti tiimivalmennusta työssään käyttävien tiimivalmentajien oma osaamisen kolmiportainen sertifiointijärjestelmä. Sertifikaatin avulla todistat osaamisesi tiimivalmentajana.

 

Osaamistaso

Tiimiakatemia® Master Team Coach on erittäin kokeneen tiimivalmentajan taso. Sen omaavalla on kehittäjätason tietämys ja taidot tiimivalmentamisesta ja Tiimiakatemia® menetelmästä.

Tiimiakatemia® Master Team Coach sertifioitu:

  • Henkilö on erittäin kokenut tiimivalmentamisen ammattilainen. Hänellä on kehittyneen tason tiedot ja taidot Tiimiakatemia® menetelmien käytöstä tiimien rakentamisessa, valmentamisessa ja sparraamisessa.
  • Henkilö osaa työskennellä tiimivalmentajana eri ympäristöissä.
  • Henkilö osaa kehittää tiimivalmentamisen menetelmiä.
  • Henkilö osaa luoda uudenlaisia tiimivalmentamista, tiimioppimista ja Tiimiakatemia® menetelmää hyödyntäviä ohjelmia, yksiköitä ja yhteisöjä.
  • Henkilöllä on tietotaito toimia ammattia harjoittavana tiimivalmentajana ohjelmissa, joissa käytetään Tiimiakatemia® menetelmää sekä valmentaa tiimivalmentajia niin perus- kuin kehittyneiden tiimivalmennustaitojen osalta.

 

 

Sertifikaatin edellytykset

 

Sertifikaatti myönnetään ansioituneelle valmentajalle, joka on työllään osoittanut pätevyytensä Master Team Coach -tasolla. Sertifioitavat valitaan Tiimiakatemia Globalin toimesta.

 

Sertifikaatin pätevyys

Sertifikaatti on non-formaali osaamissertifikaatti. Sen myöntäjä on Tiimiakatemia Global.