Tiimiakatemia® Ihmevalmentaja

Tiimiakatemia® Ihmevalmentaja

3990,00 

Tiimiakatemia® Ihmevalmentaja on raskassarjaan siirtyvän tiimivalmentajan jatkovalmennus. Se jatkaa siitä, mihin Tiimimestari antoi peruseväät.

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue tilausehdot ennen tilausta.

 

Tiimivalmentajan senior-tason jatko-ohjelma

Tiimivalmentajana treenaat ja päivität osaamistasi jatkuvasti. Tästä ideasta syntyi Tiimiakatemia® Ihmevalmentaja. Se on jatkokoulutusohjelma Tiimiakatemia® Tiimimestarin suorittaneelle. Jatkamme eteenpäin siitä, mihin Tiimimestari antoi peruseväät.

Ihmevalmentaja -ohjelma syventää ymmärrystäsi tiimivalmentamisen mahdollisuuksista. Se vie osaamisesi painopisteen yksittäisestä tiimistä yhteisö- ja verkostotasolle.

 

Sopiiko tämä minulle?

Koska olet jo päässyt tälle sivulle asti, itsensä jatkuva kehittäminen selvästi kiinnostaa sinua. Hyvä, nimittäin se on tärkein mitä tarvitset. Matkalle tarvitset myös kehityshaasteen, jota lähdet ratkaisemaan ohjelman aikana. Voit toimia opettajana,  tiiminvetäjänä, yrittäjänä, johtajana, tai vastaavissa tehtävissä.

Tiimimestari – ohjelma tulee olla suoritettuna ennen Ihmevalmentaja-ohjelman aloittamista ja sinulla on hyvä olla jo jonkin verran kokemusta tiimivalmentamisesta. Rohkeutta ja heittäytymiskykyä sinulla jo Tiimimestarina onkin, joten mukaan vaan!

 

Mitä Ihmevalmentaja minulle antaa?

Ohjelma antaa valmiudet kehittää omia laajempia tiimioppimisen sovellutuksia ja mallinnuksia. Se vahvistaa omaa tiimivalmentaja-ammattilaisuutta. Opit soveltamaan tiimivalmentamista eri tyyppisissä valmennusympäristöissä sekä rakentamaan laajamittaisia valmennusohjelmia.

  • Saat käyttöösi uusimmat Tiimiakatemia® menetelmän ideat ja valmennusmallit.
  • Siirryt yksittäisten tiimien valmentamisesta isompaan kuvaan: miten tiimivalmentamista käytetään yhteisöjen ja verkostojen valmentamisessa?
  • Harjoitat taitojasi valmennusmenetelmien kehittäjänä ja uusien oppimisen työkalujen keksijänä.
  • Jaat kokemuksia ja ideoita muiden kokeneiden tiimivalmentajien kanssa.
  • Syvennät omaa tiimivalmentajan ammattitaitoasi ja kehität omaan työhösi parhaiten soveltuvia valmennuskäytänteitä.
  • Luot yhteyksiä kansainvälisiin tiimivalmentajaverkostoihin.

 

Sisältö

Ihmevalmentaja koostuu orientaatiopäivästä ja viidestä kolmen päivän (5 x 3 pv) moduulista jotka toteutetaan noin vuoden aikavälillä.

Orientaatio – 1 pv

moduuli H: tiimivalmentajan taidot ja oppiminen – 3 pv

moduuli I: tiimien johtaminen ja tiimiyrittäjyyden synnyttäminen – 3 pv

moduuli T: tiimivalmentajan ja tiimiliiderin yhteispeli – 3 pv

moduuli M: yhteistuotanto ja verkostot – 3 pv

moduuli R: tulevaisuus: iso kuva ja ekosysteemi & pieni kuva ja itsensä johtaminen – 3 pv

 

Kuten Tiimimestarissa olet tottunut, sisältö muokkautuu osallistujien tarpeiden mukaan. Opit juuri sitä, mitä sinun on nyt tarve oppia.

Ohjelmassa on mahdollisuus myös tutustua kansainvälisiin verkostoihin – tämä on ryhmästä kiinni – miten olisi lähijakso ulkomailla?

 

Asiakaskokemuksia valmennuksesta

Ihmevalmentaja-matka on timantin hiomista. Tiimimestari-ohjelmassa tulee niin paljon uutta tietoa ja se on tiivis prosessi, itse koin että Ihmevalmentajan aikana pääsi sitten kunnolla syventämään tätä osaamistaan.

Elinikäisen oppimisen matkalla on hyvä olla tilaisuuksia pohtia asioita yhdessä itseään viisaampien ihmisten kanssa. Sanoisin, että oman työn ja yhteisön kehittämisen lisäksi antoisinta valmennuksessa oli juuri tämä verkostoituminen muiden osallistujien kanssa.

Pertti Pohjola, Tiimivalmentaja, Suomen urheiluopisto, Iki-Tahko-ohjelmat

 

Oma opettajuuden muutos alkoi Tiimimestari-matkalla. Ihmevalmentajiin lähtöön oli kaksi syytä – ensinnäkin halusin jatkaa tätä positiivista muutosta. Toinen syy oli oman organisaatiomme halu ja tarve saada taloon valmentajien valmentaja, mikä mahdollistaisi pedagogisen kehittämisen ja kulttuurisen muutoksen tekemisen.

Ihmevalmentajassa syveni oivallus siitä, ettei tiimioppiminen ole pedagoginen mallinnus vaan kulttuurinen muutos.  Ihmevalmentaja-matka antoi syvyyttä ja ymmärrystä, miten viedä tätä muutosta eteenpäin omassa organisaatiossa.

Tiimimestari on sytyke, Ihmevalmentaja on polttoainetta liekkeihin!

Pekka Kosonen, tiimivalmentaja, Seurakuntaopisto

 

Hinta:

3 990 € + alv. 24 %.

Hinta sisältää koulutuksen, sähköisesti toimitettavat koulutusmateriaalit ja ohjelman suoritusdiplomin.

Osallistuja maksaa itse matka- ja majoituskulut. Lähipäivät järjestetään maaseutumajoituskohteissa täysihoidolla, hinta kohteesta riippuen noin 200 – 350 € per kahden yön lähijakso ruokailuineen.

Valmennusohjelman laskutus yhdessä tai kahdessa erässä. Majoituspalveluiden tarjoajat laskuttavat omat palvelunsa erikseen lähipäivien jälkeen. Kullekin lähijaksolle tehdään ilmoittautuminen omille valmentajille (saat kutsun lähijaksolle noin kahta viikkoa ennen lähijaksoa). Ilmoittautuminen kullekin lähijaksolle on sitova. Majoituspalveluntarjoajat laskuttavat lähijakson majoitukset ja ruokailut omien peruutusehtojensa mukaisesti osallistujalta, emme vastaa peruutuksista aiheutuvista kustannuksista.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi laskun tai maksaa sen suoraan.

 

Korvaaminen ja peruutukset

Mikäli et pysty osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan (moduuliin), voit korvata sen jossakin toisessa ohjelmassamme.  Mikäli korvaat moduulin jossakin toisessa järjestämässämme Ihmevalmentaja -ohjelmassa, ei korvaamisesta synny sinulle lisälaskua. Varaamme kuitenkin oikeuden olla toimittamatta juuri tarpeeseesi soveltuvaa korvausmoduulia.

Osallistumisen valmennusohjelmaan voi perua kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua. Sen jälkeen perustusta osallistumisesta perimme 10 % valmennuksen kokonaishinnasta. Ilmoittautuminen kullekin lähijaksolle noin 1-2 viikkoa ennen lähijaksoa on sitova. Majoituspalveluntarjoajat laskuttavat lähijakson majoitukset ja ruokailut omien peruutusehtojensa mukaisesti osallistujalta, emme vastaa peruutuksista aiheutuvista kustannuksista.

 

Alempaa löydät alkavan ohjelman aikataulun.

Tervetuloa mukaan Ihmevalmentajaan!

 

Kiinnostuitko? Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiakkuusjohtaja Marko Paasoseen,  p. +358 40 352 2074, marko.paasonen@partus.fi

Sisältö

 

Ihmevalmentaja on, kuten Tiimimestarikin, taatusti erilainen valmennusohjelma. Se on 1,5-2 vuoden pituinen pitkäkestoinen valmennus.

Ihmevalmentaja koostuu yhdestä orientaatiopäivästä ja viidestä kolmen päivän (5 x 3 pv) moduulista:

ORIENTAATIO – 1 pv

MODUULI H: TIIMIVALMENTAJAN TAIDOT JA OPPIMINEN – 3 pv

MODUULI I: TIIMIEN JOHTAMINEN JA TIIMIYRITTÄJYYDEN SYNNYTTÄMINEN – 3 pv

MODUULI T: TIIMIVALMENTAJAN JA TIIMILIIDERIN YHTEISPELI – 3 pv

MODUULI M: YHTEISTUOTANTO JA VERKOSTOT – 3 pv

MODUULI R: TULEVAISUUS: ISO KUVA JA EKOSYSTEEMI & PIENI KUVA JA ITSENSÄ JOHTAMINEN – 3 pv

Ohjelma sisältää valmennusmoduulien lisäksi tuhdin paketin käytännön tiimivalmennustilanteita, vertailuoppimismatkoja, harjoittelujaksoja, lukuohjelman, pienryhmätyöskentelyä, henkilökohtaista sparrausta, Major Paperin ja osaamisen näyttötilaisuuden. Vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiselle on monia.

Lisäksi kukin yksittäinen ohjelma voi sisältää erityyppisiä pajapäiviä ja kohtaamisia.

 

Kansainvälisiä mahdollisuuksia

Verkostomme kehittyy koko ajan. Esimerkiksi vuonna 2017 verkosto ulottui Suomeen, Espanjaan, Unkariin, Alankomaihin, Isoon Britanniaan, Tansaniaan, Kiinaan ja Brasiliaan asti. Voit koko ohjelman aikana luoda yhteyksiä Tiimiakatemia verkoston jäseniin ja suorittaa ohjelman aktiviteetteja eri puolilla Suomea ja Eurooppaa. Kaikki eri Tiimiakatemiat ovat ulottuvillasi. Unohda pelkät puheet ja teoriat, kuule legendat ja näe Tiimiakatemiat itse omin silmin!

 

Tiimivalmentajat

Ohjelman valmentajina toimii kaksi sertifioitua Tiimiakatemia® tiimivalmentajaa. Kaikilla valmentajillamme on pitkän linjan kokemus valmennustyöstä työpaikoilla ja tiimivalmentajien valmentajana.

 

Koulutuspaikat

Jokainen valmennusmoduuli toteutetaan eri paikassa. Mikäli ohjelma on kansainvälinen, toteutetaan moduulit eri maissa. Yleisin toteutuspaikka on maaseutumatkailutila täyshoidolla.

 

Kieli

Tiimimestari toteutetaan suomen kielellä. Jokainen osallistuja valitsee ohjelman aikana luettavat kirjat Opetusneuvos Johannes Partasen toimittamasta Tiimiyrittäjän ja -valmentajan Parhaat kirjat -valintaoppaasta. Oppaassa on niin suomen- kuin englanninkielistä kirjallisuutta. Näin ollen englannin kielisen kirjallisuuden lukeminen ei ole välttämätöntä.

Hinta

 

3 990 € + alv. 24 %.

 

Hinta sisältää koulutuksen, sähköisesti toimitettavat koulutusmateriaalit ja ohjelman suoritusdiplomin.

Osallistuja maksaa itse matka- ja majoituskulut. Lähipäivät järjestetään maaseutumajoituskohteissa täysihoidolla, hinta kohteesta riippuen noin 200 – 300 € per kahden yön lähijakso ruokailuineen.

Valmennusohjelman laskutus yhdessä tai kahdessa erässä. Majoituspalveluiden tarjoajat laskuttavat omat palvelunsa erikseen lähipäivien jälkeen. Kullekin lähijaksolle tehdään ilmoittautuminen omille valmentajille (saat kutsun lähijaksolle noin kahta viikoa ennen lähijaksoa). Ilmoittautuminen kullekin lähijaksolle on sitova. Majoituspalveluntarjoajat laskuttavat lähijakson majoitukset ja ruokailut omien peruutusehtojensa mukaisesti osallistujalta, emme vastaa peruutuksista aiheutuvista kustannuksista.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi laskun tai maksaa Checkout -palvelun kautta.

 

Korvaaminen ja peruutukset

Mikäli et pysty osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan (moduuliin), voit korvata sen jossakin toisessa ohjelmassamme.  Mikäli korvaat moduulin jossakin toisessa järjestämässämme Ihmevalmentaja -ohjelmassa, ei korvaamisesta synny sinulle lisälaskua. Varaamme kuitenkin oikeuden olla toimittamatta juuri tarpeeseesi soveltuvaa korvausmoduulia.

 

Osallistumisen valmennusohjelmaan voi perua kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua. Sen jälkeen perustusta osallistumisesta perimme 10 % valmennuksen kokonaishinnasta. Ilmoittautuminen kullekin lähijaksolle  noin 1-2 viikkoa ennen lähijaksoa on sitova. Majoituspalveluntarjoajat laskuttavat lähijakson majoitukset ja ruokailut omien peruutusehtojensa mukaisesti osallistujalta, emme vastaa peruutuksista aiheutuvista kustannuksista.

Kokemuksia

Asiakaskokemuksia valmennuksesta

Ihmevalmentaja-matka on timantin hiomista. Tiimimestari-ohjelmassa tulee niin paljon uutta tietoa ja se on tiivis prosessi, itse koin että Ihmevalmentajan aikana pääsi sitten kunnolla syventämään tätä osaamistaan. Valmennusohjelman aikana kehitimme omaa Iki-Tahko-valmennuskonseptia ja uskon, että Ihmevalmentajassa mukanaolo rohkaisi tekemään paljon rohkeampia tekoja kuin mitä ilman sitä olisi tehnyt. Valmennuksen sisältöön pystyy myös itse vaikuttamaan ja sitä kautta saamaan hyötyjä irti vielä enemmän.

Elinikäisen oppimisen matkalla on hyvä olla tilaisuuksia pohtia asioita yhdessä itseään viisaampien ihmisten kanssa. Sanoisin, että oman työn ja yhteisön kehittämisen lisäksi antoisinta valmennuksessa oli juuri tämä verkostoituminen muiden osallistujien kanssa. Ja kilvoittelutehtävän kautta oman osaamisen kasvun lisäksi pääsee viemään eteenpäin omaa organisaatiota – meillä Urheiluopistolla olimme esimerkiksi valmiimpia reformiin tämän kehitystyön ansiosta. Kannattaa siis ehdottomasti lähteä Ihmevalmentaja-ohjelmaan haastamaan itseään, olemaan avoimin mielin ja hyödyntämään valmennuksen antia sekä muiden osallistujien viisautta!

Pertti Pohjola, Tiimivalmentaja, Suomen urheiluopisto, Iki-Tahko-ohjelmat

 

Oma opettajuuden muutos alkoi Tiimimestari-matkalla. Ihmevalmentajiin lähtöön oli kaksi syytä – ensinnäkin halusin jatkaa tätä positiivista muutosta. Toinen syy oli oman organisaatiomme halu ja tarve saada taloon valmentajien valmentaja, mikä mahdollistaisi pedagogisen kehittämisen ja kulttuurisen muutoksen tekemisen.

Kuten ei Tiimimestarissakaan, Ihmevalmentaja ei tarjoile valmiita vippaskonsteja tai rautalankamalleja joita kopioida omaan työhön – se on yhtä aikaa hämmentävää ja innostavaa. Ihmevalmentajassa syveni oivallus siitä, ettei tiimioppiminen ole pedagoginen mallinnus vaan kulttuurinen muutos.  Ihmevalmentaja-matka antoi syvyyttä ja ymmärrystä, miten viedä tätä muutosta eteenpäin omassa organisaatiossa. Sen jälkeen on vahvistunut ajatus, että on turha puhua tiimioppimisen muutoksesta, jos emme myös itse opettajina ole tiimioppijoita.

Erilaisen Ihmevalmentajasta teki se, että kaikki puhuvat jo samaa kieltä. Tiedämme jo tiimioppimisen periaatteet ja dialogin, ollaan samalla viivalla.

Tiimimestari on sytyke, Ihmevalmentaja on polttoainetta liekkeihin!

Pekka Kosonen, tiimivalmentaja, Seurakuntaopisto

 

Ikävä samanhenkisten ihmisten kanssa keskusteluita ja ajattelun jakamista muun muassa kirjoista sai lähtemään mukaan Ihmevalmentaja-ohjelmaan. Halusin kehittyä ihmisenä ja esimiehenä. Mietin kuitenkin ennen valmennukseen lähtemistä, että ehdinkö ja jaksanko, kunnes tajusin että mukaanlähtöhän nimenomaan auttaa jaksamaan ja lisää työhyvinvointia. Ihmevalmentaja-matkalta sai elinikäisiä ystäviä, joiden kanssa keskusteluista saa edelleen voimaa arkeen ja työhön.

Ihmevalmentaja-matka auttoi kirkastamaan omaa ajattelua ja antoi rohkeutta viedä asioita eteenpäin omassa organisaatiossa. Koen myös kehittyneeni valmentavana esimiehenä antaen työntekijöille tilaa päättää omasta työstään.

Lähde ihmeessä Ihmevalmentajiin, ei se purematta niele mutta ne puremajäljet ovat vain hyviä jälkiä!

Katja Arasola, opetusalapäällikkö, koulutuskeskus Salpaus

Näytä koko esittely

Ihmevalmentaja ohjelma nro 8

 

Ihmevalmentaja -ohjelma, järjestyksessään numero 8 alkaa lokakuussa!

Ryhmä on valtakunnallinen. Valmennusjaksot pidetään pääsääntöisesti livenä kasvokkain maaseutumatkailupaikoissa. Toki noudatamme covid-19 tilanteen vaatimia suosituksia ja rajoituksia. Tarvittaessa valmennus toteutetaan verkossa.

 

Aikataulu

Orientaatio 4.10.2021

Moduuli H:: Tiimivalmentamisen taidot ja oppiminen 3. – 5.11.2021

Moduuli I: Tiimien johtaminen ja tiimiyrittäjyyden synnyttäminen 26.-28.1.2022

Moduuli T: Tiimivalmentajan ja tiimiliiderin yhteispeli 6. – 8.4.2022

Moduuli M: Yhteistuotanto ja verkostot 24. – 26.8.2022

Moduuli R: Tulevaisuuden hahmottaminen: Iso kuva ja ekosysteemi sekä pieni kuva ja itsensä johtaminen 2. – 4.11.2022

Moduuli S:  Major Paper (+ mahdollinen sertifiointi)

 

Valmentajat

Tiimiakatemia® Master Team Coach Hanna Waldén

ja Tiimiakatemia® Senior Team Coach Tatu Tuohimetsä.