Organisaation sertifiointi

Organisaation sertifiointi

Tiimiakatemia® -sertifikaatti todistaa, että organisaatiossa hallitaan ja käytetään Tiimiakatemia® Menetelmää.

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue tilausehdot ennen tilausta.

Lähetä tarjouspyyntö

Kiinnostaako sinua Tiimiakatemia® -menetelmän laaja käyttöönotto organisaatiossasi? Tiimiakatemia® -organisaatiosertifioinnin avulla se on mahdollista.

Organisaatiolle myönnetty Tiimiakatemia® -sertifikaatti todistaa, että organisaatiossa hallitaan ja käytetään Tiimiakatemia® Menetelmää. Se kertoo, että organisaatiossa on tieto-taito, kulttuuri ja käytössä olevat käytänteet tiimivalmentamiselle, tiimioppimiselle ja tiimiyrittäjyydelle.

 

Kenelle sertifikaatti on suunnattu?

Sertifikaatti on suunnattu pääsääntöisesti niin itsenäisille kouluille kuin suurempien koulutusyhtymien yksiköille ja ohjelmille. Se on sovelletussa muodossaan käyttökelpoinen myös yritysympäristöissä.

 

Kolmen tason järjestelmä tiekarttana

Sertifiointijärjestelmä koostuu kolmesta tasosta: Perustasosta, Silver -tasosta ja Golden Step -tasosta. Ideana on, että organisaatiota kehitetään vaiheittain Tiimiakatemia® Menetelmän osalta.

Sertifiointitasot muodostavat selkeät askelmerkit kehitystyölle. Erilaiset kehittämistoimet ja henkilöstön koulutus ovat osa isompaa kokonaisuutta. Kyse ei siis ole pelkästä auditoinnista, vaan pitkän tähtäimen kehittämisestä.

Sertifiointitasojen avulla muutostyö tiimioppivaksi organisaatioksi tapahtuu ohjatusti. Kaikkea ei tarvitse muuttaa kertarysäyksellä. Kokonaisuudessaan kolmen tason saavuttaminen on 3-7 vuoden mielenkiintoinen matka.

 

Sertifiointiprosessi

Kunkin sertifiointitason saavuttaminen edellyttää kyseessä olevan tason vaatimusten täyttämistä. Vaatimusten saavuttamiseksi kullekin organisaatiolle laaditaan organisaatiokohtainen ja yksilöllinen kehitysohjelma yhteistyössä Tiimiakatemia Globalin tiimivalmentajien ja asiantuntijoiden kanssa. Kehitysohjelmat sisältävät niin henkilöstön valmentamista, Tiimiakatemia® Menetelmän työkalujen käyttöönottoa arjessa, suunnittelutyötä kuin rohkeita kokeiluja.

 

Sertifiointi on kansainvälinen.

 

Sertifiointioppaat

Tiimiakatemia® sertifiointi: Perustaso (PDF)

Tiimiakatemia® sertifiointi: Silver -taso (PDF)

 

Lisätietoja

Heikki Toivanen
Toimitusjohtaja, Sertifioitu Tiimiakatemia® Senior Team Coach
+358 40 521 1067
heikki.toivanen@partus.fi