Mitä tiimivalmentajan tulee tietää innovoinnista

Mitä tiimivalmentajan tulee tietää innovoinnista

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue tilausehdot ennen tilausta.

 

Lataa maksutta! Innovointi, kokeilut, uuden luominen – ne ovat tiimioppimisen ja tiimivalmentajuuden ydintä. Johannes Partasen uusin teos kertoo, mitä tiimivalmentajan tulee tietää innovoinnista. Kirjassa teema on jaoteltu kuuden pääotsikon alle: Tulevaisuus, Luovuus ja luova ajattelu, Innovaatiot ja innovaattorit, Innovatiivinen yritys, Luova kulttuuri sekä Oppiminen. Nyt ladattavana visuaalisesti uudistettu painos!

”Innovointi on aina ollut erittäin tärkeää Tiimiakatemialla. Itselleni on 26 vuoden aikana kertynyt runsaasti muistiinpanoja luovuudesta ja innovoinnista. Ei ihme, koska kaksi kuudesta Tiimiakatemian alkuperäisistä arvoista ovat ”Jatkuvat kokeilut” ja ”Jatkuva uuden synnyttäminen”. Muut arvot ovat käytännönläheisyys ja tekemällä oppiminen, yrittäjyys, matkustaminen ja ihmissuhteet. Nyt 26 vuotta myöhemmin tuntuu siltä, että innovointiajattelu on entistäkin tärkeämpää kaikilla toimialoilla. Mikään yhteisö, yritys tai organisaatio ei menesty ilman innovatiivista ja luovaa otetta yhä nopeammin muuttuvassa toimintaympäristössä.” 

-Johannes Partanen

Lataa kirja tästä, lue ja vie käytäntöön!

 

Kirjailija: Johannes Partanen
Kustantaja: Partus Oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 157
Ulkoasu: PDF
Julkaisuvuosi: 2019
ISBN: 978-952-69192-1-8