Kirja kirjoista – Tiimivalmentajan Parhaat Kirjat 2020-21 -EKIRJA

Kirja kirjoista – Tiimivalmentajan Parhaat Kirjat 2020-21 -EKIRJA

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue tilausehdot ennen tilausta.

Lataa maksutta – uusin 30. painos on julkaistu! Kirja kirjoista on inspiroi lukemaan ja auttaa itselle sopivien kirjojen löytämistä. Se sisältää 725 kirja-artikkelia bisneskirjoista henkisen kasvun kirjoihin.

Tiimiyrittäjän ja tiimivalmentajan parhaat kirjat -julkaisun ensimmäinen painos ilmestyi 29.9.1993. Tätä 30. painosta voidaan siten pitää juhlapainoksena. Ensimmäinen painos on kirjassa liitteenä. Se on luonut  jo 27 vuotta sitten linjaa Tiimiakatemian tulevaisuudelle radikaalilla otteellaan.

”Tämän painoksen 725 kirjan kuvaukset eivät ole kirja-arvosteluja vaan välähdyksiä kirjojen sisällöistä. Jokainen kirja, jonka olen sen luettuani valinnut tähän kokoelmaan, on mielestäni lukemisen arvoinen. Tekijä on panostanut kirjaan paljon kokemaansa ja osaamaansa. Jokaisesta kirjasta löytyy meille erilaisille ihmisille ammennettavaa, kun maltamme siihen syventyä ja käydä dialogia muiden oppijoiden kanssa.” -Johannes Partanen

Uusia kirjoja on tässä painoksessa 72 kappaletta.

Kirja kirjoista sopii kenelle tahansa oman osaamisensa kartuttajalle. Kirjan aihealueet kattavat laajasti esimerkiksi oppimisen, tiimityöskentelyn, tiimivalmentamisen, markkinoinnin, innovoinnin ja johtamisen kirjoja. Kirjat ovat jaoteltuina kahdeksaan aihealueeseen eli domainiin kuten ”oppiminen”, ”innovointi” tai ”kaverimarkkinointi”. Tähän painokseen usean domainin sisältö on ryhmitetty uudella tavalla.

Kirjoittaja opetusneuvos Johannes Partanen on tunnettu ja arvostettu tiimivalmentamisen ja tiimioppimisen osaaja sekä enemmän kuin intohimoinen lukija.

Kirja kirjoista on ladattavissa maksutta tästä.

 

Koonnut ja toimittanut Johannes Partanen
Kustantaja: Tiimiakatemia Global, Partus Oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 663
Ulkoasu: PDF
Julkaisuvuosi: 2020
ISBN: 978-952-69192-5-6 (PDF)