Kirja kirjoista Tiimivalmentajan parhaat kirjat 2020-21 – KIRJA

Kirja kirjoista Tiimivalmentajan parhaat kirjat 2020-21 – KIRJA

39,00 

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue tilausehdot ennen tilausta.

Kirja kirjoista 30. painos painettuna kirjana. Kirja kirjoista inspiroi lukemaan ja auttaa itselle sopivien kirjojen löytämistä. Se sisältää 725 kirja-artikkelia bisneskirjoista henkisen kasvun kirjoihin.

Tiimiyrittäjän ja tiimivalmentajan parhaat kirjat -julkaisun ensimmäinen painos ilmestyi 29.9.1993. Tätä 30. painosta voidaan siten pitää juhlapainoksena. Ensimmäinen painos on kirjassa liitteenä. Se on luonut  jo 27 vuotta sitten linjaa Tiimiakatemian tulevaisuudelle radikaalilla otteellaan.

”Tämän painoksen 725 kirjan kuvaukset eivät ole kirja-arvosteluja vaan välähdyksiä kirjojen sisällöistä. Jokainen kirja, jonka olen sen luettuani valinnut tähän kokoelmaan, on mielestäni lukemisen arvoinen. Tekijä on panostanut kirjaan paljon kokemaansa ja osaamaansa. Jokaisesta kirjasta löytyy meille erilaisille ihmisille ammennettavaa, kun maltamme siihen syventyä ja käydä dialogia muiden oppijoiden kanssa.” -Johannes Partanen

Kirja kirjoista sopii kenelle tahansa oman osaamisensa kartuttajalle. Kirjan aihealueet kattavat laajasti esimerkiksi oppimisen, tiimityöskentelyn, tiimivalmentamisen, markkinoinnin, innovoinnin ja johtamisen kirjoja. Kirjat ovat jaoteltuina kahdeksaan aihealueeseen eli domainiin kuten ”oppiminen”, ”innovointi” tai ”kaverimarkkinointi”. Tähän painokseen usean domainin sisältö on ryhmitetty uudella tavalla.

Kirjoittaja opetusneuvos Johannes Partanen on tunnettu ja arvostettu tiimivalmentamisen ja tiimioppimisen osaaja sekä enemmän kuin intohimoinen lukija.

Hinta  42,90 € (39 € + alv. 10 %) sekä toimituskulut 7,90 €.

Toimitus lähimpään postiin. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi saapumisilmoitusta varten.

Koonnut ja toimittanut Johannes Partanen
Kustantaja: Tiimiakatemia Global, Partus Oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 360
Ulkoasu: painettu kirja
Julkaisuvuosi: 2020
ISBN: päivitetään pian