Tilausehdot

Tilausehdot

Valmennusohjelmien lisätiedot ja tilausehdot

 

Hinta

Valmennusohjelman hinta sisältää koulutuksen, sähköisesti toimitettavat koulutusmateriaalit ja ohjelman suoritusdiplomin.

Osallistuja maksaa itse matka- ja majoituskulut. Lähipäivät järjestetään maaseutumajoituskohteissa täysihoidolla, hinta kohteesta riippuen noin 250 – 350 € per kahden yön lähijakso ruokailuineen.

Valmennusohjelman laskutus yhdessä tai kahdessa erässä. Majoituspalveluiden tarjoajat laskuttavat omat palvelunsa erikseen lähipäivien jälkeen. Saat kutsun kullekin lähijaksolle noin kahta viikkoa ennen lähijaksoa. Kullekin lähijaksolle tehdään ilmoittautuminen omille valmentajille. Ilmoittautuminen kullekin lähijaksolle on sitova. Majoituspalveluntarjoajat laskuttavat lähijakson majoitukset ja ruokailut omien peruutusehtojensa mukaisesti osallistujalta. Tiimiakatemia Global ei vastaa siitä riippumattomista peruutuksista aiheutuvista kustannuksista.

 

Ohjelman suorittaminen

Tiimimestari- ja ihmevalmentaja-kokonaisuuksiin kuuluvat lähijaksot, käytännön kokeilut ja tehtävät omalla työpaikalla, lukuohjelma sekä esimerkiksi reflektio- ja koontitehtäviä (näistä saat lisätietoa omalta valmentajalta ja toteutusmuoto on hyvin vapaa). Lisäksi kukin yksittäinen ohjelma saattaa sisältää eri tyyppisiä pajapäiviä ja kohtaamisia.

Saadaksesi ohjelman todistuksen, sinun tulee käydä kaikki ohjelman lähijaksot joko oman ryhmän mukana tai korvaten väliin jääneet toisessa ryhmässä.

Tiimimestari-ohjelman käyneet voivat hakea Tiimiakatemia Team Coach-sertifikaattia, josta voit lukea lisää täältä. Hakijan tulee täyttää sertifikaatin edellyttämät kriteerit työkokemuksen ja osaamisen osalta ohjelman suorittamisen lisäksi.

Ihmevalmentaja-ohjelman käyneet voivat hakea Tiimiakatemia Senior Team Coach -sertifikaattia suoritettuaan tarvittavat valmennukset ja Team Coach -tason sertifioinnin.

 

Opintopisteet

Tiimiakatemia Global on itsenäinen, riippumaton ja yksityinen koulutusyritys. Tiimimestari on epäviralliseksi oppimiseksi (non-formaali) luokiteltava koulutus.

Puolentoista vuoden ohjelmat vastaavat työkuormansa ja vaativuustasonsa osalta 35 – 45 opintopistettä. Muut koulutusinstituutiot saattavat antaa niiden määrästä eri lausunnon tai näkemyksen. Opintopisteet luokitellaan kuuluvan non-formaalin koulutuksen piiriin.

Tiimimestarin suorittanut henkilö voi itsenäisesti hakea korvaavuutta ja opintopistesuorituksia formaaleilta koulutusinstituutioilta (esimerkiksi yliopistolta) ohjelman osalta. Jokaisella koulutusinstituutiolla on omat käytänteensä ja kriteerinsä näiden suoritusten hyväksymiseksi osaksi opintosuorituksia.

 

Oppisopimus ja tutkinto

Tietyissä ryhmissä Tiimimestari-ohjelman voi suorittaa tutkintoon valmistavana koulutuksena oppisopimuksella. Oppisopimuksesta päättää paikallinen oppisopimustoimisto kriteeriensä mukaisesti. Tiimimestarin tuottaja Tiimiakatemia Global ei tee päätöstä oppisopimuksen myöntämisestä eikä voi hakea sitä asiakkailleen. Oppisopimuksella suoritettuna valmennus on osallistujalle maksuton, maksettavaksi jäävät lähijaksojen matka-ja täysihoitokulut.

Tutkinnon myöntämisestä ja siihen liittyvistä käytänteistä vastaa tutkinnon myöntävä taho.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi laskun tai erityistilanteissa oppisopimuksen.

 

Korvaaminen ja peruutukset

Mikäli et pysty osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan, voit korvata sen jossakin toisessa ohjelmassamme.  Mikäli korvaat lähijakson jossakin toisessa järjestämässämme ohjelmassa, ei korvaamisesta synny sinulle lisälaskua. Varaamme kuitenkin oikeuden olla toimittamatta juuri tarpeeseesi soveltuvaa korvausjaksoa.

Osallistumisen valmennusohjelmaan voi perua kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua. Sen jälkeen perutusta osallistumisesta perimme 10 % valmennuksen kokonaishinnasta. Ohjelman alkamisen jälkeen ilmoittautuminen kullekin lähijaksolle noin 1-2 viikkoa ennen lähijaksoa on sitova. Majoituspalveluntarjoajat laskuttavat lähijakson majoitukset ja ruokailut omien peruutusehtojensa mukaisesti osallistujalta, emme vastaa peruutuksista aiheutuvista kustannuksista.

 

Uutiskirje #Heimohuuto

Ilmoiduttuasi valmennukseen, lähetämme sinulle jatkossa kuukausittaisen uutiskirjeemme eli Heimohuudon, josta löytyvät mm. uusimmat blogikirjoitukset sekä ajankohtaiset tapahtumat.

Lue tietosuojaseloste täältä.