Tiimiakatemia Global

Tiimiakatemia Global – tiimivalmentajien perustama yritys

 

Tiimiakatemia Global  on perustettu vuonna 1993 tiimityöskentelyn, tiimivalmentamisen ja tiimioppimisen asiantuntijoiden toimesta.

Lue lisää Tiimiakatemia Globalista…

 

Innovatiivinen valmennusmenetelmä

 

Valmennamme tiimivalmentajia, jotka ovat tiimioppimisen asiantuntijoita. He hyödyntävät työssään Tiimiakatemia® menetelmää.  Emme harrasta luentoja vaan valmennuksemme perustuvat konkreettisten asioiden tekemiseen, yhdessä ajatteluun ja käytännön kokemuksien saamiseen. Opit tiimioppimisen ja tiimivalmentamisen salat kokemalla ne itse!

Valmennusohjelmamme muodostavat kokonaisuuden, jossa koko organisaation henkilöstö tai avainhenkilöt oppivat hyödyntämään tiimioppimista ja tiimivalmentajan osaamista työssään. Valmennukset sopivat opettajille, oppilaitosten johdolle sekä liike-elämän tiiminvetäjille ja johtajille.

Lukuisat oppijat ovat löytäneet valmennusten avulla oppimisen ilon, laajentaneet opettajan ammattitaitoaan sekä vieneet eteenpäin kehitys- ja muutosprosesseja. Valmennukset kehittävät myös valmentavan johtamisen taitoja.

 

Sertifiointijärjestelmä

 

Sertifioimme ammattimaisesti tiimioppimista ja tiimivalmentamista käyttäviä organisaatioita ja tiimivalmentajia.

Tiimivalmentaja voi suorittaa Tiimiakatemia® Team Coach tai Senior Team Coach sertifioinnin, joka todistaa tiimivalmentajan henkilökohtaisen osaamisen ja ammattitaidon.

Organisaatiolle myönnetty Tiimiakatemia® -sertifikaatti todistaa, että organisaatiossa käytetään kokonaisvaltaisesti Tiimiakatemia® Menetelmää.

Lue lisää sertifioinnista.

Tiimiakatemia® kansainvälisesti

Tiimioppimiseen perustuvaa Tiimiakatemia -menetelmää käytetään lukuisissa oppilaitoksissa ja yrityksissä ympäri maailman.

Tutustu verkostoomme

Referenssit

Asiakkaisiimme kuuluu opettajia ja oppilaitosten johtajia eri koulutusasteilta sekä pienten ja isompien yritysten henkilöstöä ja johtajia.

Tutustu referensseihin

Välähdyksiä tiimivalmentamisesta

Anna sähköpostiosoitteesi niin lähetämme Sinulle innostavan ja toimivaksi havaitun johtamistyökalun. Voit ottaa sen heti käyttöön.